Kun suru kohtaa

Hautauspalvelut

Kun suru kohtaa

Hautauspalvelut

Hautausjärjestelyt viimeiselle matkalle

Omaisen poislähtö on aina pysäyttävä tapahtuma, joka tarvitsee aikaa ja tilaa surulle. Surun kohdatessa me Salakan Puutarhan Hautauspalvelussa haluamme auttaa ja tukea teitä kaikissa hautausasioihin liittyvissä järjestelyissä.

Tarjoamme teille asiantuntevaa, läheistä ja huolellista käytännön apua ja tukea surun keskelle, jotta hautajaisiin liittyvät järjestelyt sujuvat toiveidenne mukaisesti. Meille kaikista tärkeintä on kunnioittaa vainajaa ja pitää huolta teistä ja omaisista. Siksi kunnioitamme aina vainajan ja omaisen toiveita ja vakaumusta hautausjärjestelyissä. Olemme vaitiolovelvollisia meille uskotuista asioista. Tarvittaessa me huolehdimme puolestanne hautausjärjestelyistä.

Hautauspalvelumme tuotteet ja palvelut

Kukkalaitteet ja surusidonta

Kukat ovat tärkeä osa seremoniaa. Sovimme teidän kanssanne arkun päälle tulevasta kukkalaitteesta, koristelusta ja mahdollisesti omaisten henkilökohtaisista kukista. Sidomme surulaitteet, surukimput, arkkulaitteet ja muistotilaisuuden kukituksen toiveidenne mukaisesti. Tutustu surulaitteiden runsaaseen kuvavalikoimaamme.

Katso esimerkkejä

Arkun valinta

Arkku on läheisenne viimeinen leposija, joka saattelee hänet viimeiselle matkalle. Arkun käyttötarkoitus on sama hautausmuodosta riippumatta, mikä suojaa vainajaa kuljetuksessa ja siunaustilaisuudessa sekä on tärkeä osa myös tuhkahautauksessa.

Arkut

Arkkuvalikoimastamme löydät pääosin Suomessa käsityönä valmistettuja laadukkaita arkkuja. Valikoimamme koostuu useista eri puulaaduista sekä kangasverhoiluista, joista voitte valita läheisellenne sopivat vaihtoehdot.

Arkkumallisto

Uurnat

Uurnamallistomme on pääosin valmistettu Suomessa käsityönä, mistä voitte valita läheisenne persoonaan sopivimman vaihtoehdon. Niiden materiaaleina on käytetty perinteisen puun lisäksi myös alumiinia ja keramiikkasavea.

Uurnamallisto
Kuljetus ikoni

Vainajan kuljetus

Kunniamme on kuljettaa läheisenne viimeiselle matkalle arvokkaasti ja juhlallisesti perinteitä kunnioittaen. Sovimme vainajan kuljetuksesta, vaatetuksesta ja siitä, haluavatko omaiset tulla saattamaan ja pukemaan vainajaa. Perinteisesti vainajalle puetaan valkoinen paita ja sukat. Halutessanne vainaja voidaan pukea omiin vaatteisiin.

Lehti-ilmoitukset ikoni

Lehti-ilmoitukset

Autamme tarvittaessa lehti-ilmoitusten laatimisessa sekä toimitamme ne lehtiin.

Siunaustilaisuus ikoni

Siunaustilaisuus

Autamme teitä tarvittaessa siunausajan ja -paikan sekä papin ja kanttorin varaamisessa. Tarkempi siunaustilaisuuden ohjelma sovitaan papin ja kanttorin kanssa.

Katso siunauspaikat
Muistotilaisuus ikoni

Muistotilaisuus

Hautauspalvelultamme löytyy silmää myös muistotilaisuuden järjestämisessä toiveidenne mukaiseksi. Autamme teitä sopivan muistotilaisuuspaikan varaamisessa, tarjoilun suunnittelussa ja koristeluissa.

Katso muistotilaisuuspaikat
Kantajat ja valokuvaus ikoni

Kantajat ja valokuvaus

Etsittekö läheisenne hautajaisseremoniaan kantajia tai valokuvaajaa? Voitte tarvittaessa pyytää meitä välittämään myös kantajat ja valokuvaajan teidän käyttöönne.

Hautamuistomerkit ikoni

Hautamuistomerkit

Hautamuistomerkki on perinteinen tapa kunnioittaa vainajan muistoa. Autamme teitä löytämään läheisellenne sopivan muistomerkin yhdessä toimittajamme Joen Kivituote Oy:n kanssa, joka on joensuulainen hautakiviä tarjoava erikoisliike.

Joen Kivituotteen verkkosivuille
Hautamuistomerkit ikoni

Hautamuistomerkit

Hautamuistomerkki on perinteinen tapa kunnioittaa vainajan muistoa. Autamme teitä löytämään läheisellenne sopivan muistomerkin yhdessä toimittajamme Kaavin Kivi Oy:n kanssa.

Kaavin kiven verkkosivuille
Hautamuistomerkit ikoni

Hautamuistomerkit

Hautamuistomerkki on perinteinen tapa kunnioittaa vainajan muistoa. Autamme teitä löytämään läheisellenne sopivan muistomerkin yhdessä toimittajamme Sulokivi Oy:n kanssa, joka on Joensuulainen kivituotteiden erikoisliike.

Sulokiven verkkosivuille
Muistolauseet ikoni

Muistolauseet

Olemme koonneet erilaisiin teemoihin sopivia muistolauseita. Muistolauseet löydät sivun alareunasta.

Muistolauseet

Tilaa meiltä hautajaisjärjestelyt