Valloittavat

Kukat ja puutarhakasvit

Valloittavat

Kukat ja puutarhakasvit

Meiltä kauniit kukat kaikkiin tilanteisiin

Salakan puutarhasta löydät kukat, kimput ja puutarhakasvit elämäsi erilaisiin hetkiin ja tilaisuuksiin. Olipa niiden miljöönä sisätilat tai ulkopiha, kukilla ja puutarhakasveilla saat loihdittua näyttäviä asetelmia, kauniita istutuksia ja upeita katseenvangitsijoita kaikkiin juhliin ja vuodenaikoihin.

Me Salakan Puutarhalla olemme valmiina auttamaan sinua sopivien lajikkeiden valinnassa monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme, johon monet asiakkaistamme ovat luottaneet jo useiden vuosien ajan – luodaan yhdessä kauneutta ympärillesi!

Palveluihimme kuuluu

Kuva myyntihuoneesta jossa kesäkukkaloisto

Kukkien myynti

Meiltä saat kotiin ja puutarhaan upean valikoiman leikkokukkia, viherkasveja ja sisustustavaroita. Puutarhamyymälästämme löydät laajan valikoiman yksi- ja monivuotisia kasveja, ruukut, mullat, lannoitteet ja muuta tarpeellista unelmiesi puutarhaan.

Pioni kukkaasetelmassa

Kukkakimput ja asetelmat

Kukat ovat loistava tapa piristää omaa tai läheisesi päivää. Teemme asetelmia eri sesonkien mukaan ja meiltä löydät laajan kirjon valmiita kimppuja päivittäin jokaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen. 

Tutustu valmiisiin kimppuihin
Näyttävä juhlakimppu

Juhliin

Juhlat ovat kauneita ja herkiä hetkiä elämässämme, joita muistellaan pitkään loppuelämän ajan. Toteutamme ja sidomme hää, kaste, rippi, yo, syntymäpäivä ja tilakoristeet toiveidesi mukaisesti. Tarvittaessa olemme apunasi korsitelemassa niin juhlapaikan, kirkon kuin auton yhtä elämäsi tärkeintä merkkipaalua varten.

Omenapuun kukat keväällä

Meiltä myös taimistotuotteita

Puutarhamme laajasta valikoimasta löydät omaan puutarhaasti mitä kauneimpia taimistotuotteita: marjapensaat, hedelmäpuut, koristepuut, koristepensaat, havukasvit, köynnökset ja ryhmäruusut. Meiltä myös mansikan taimia 60 kpl kennolaatikossa. Taimet tuottaa Marjoniemen Taimitarha.

Taimistotuotevalikoimaan
Puutarhan itsepalvelupiste

Itsepalvelupiste

Asiakkaidemme suuresti arvostamasta itsepalvelupisteestämme voit ostaa kukkia silloin, kun liikkeemme on kiinni.
Itsepalvelupiste on avoinna klo 8.00 - 21.00.

Monipuolinen valikoima puutarhatarvikkeita

Puutarhatarvikkeet

Tutustu valikoimaan

Kukkatoimitukset

Välitämme kukkatervehdyksiä myös muille paikkakunnille.