Ulos ja sisälle

Tarvikkeet puutarhanhoitoon

Ulos ja sisälle

Tarvikkeet puutarhanhoitoon

Tarvikkeet ulko- ja sisäkäyttöön

Valikoimistamme löydät paljon erilaisia puutarhan tarvikkeita sekä lahja- ja sisustustavaroita, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi vastavalmistuneen onnittelukimpun kylkeen, uuden kodin sisustukseen tai tuparilahjaksi. Saat kaiken puutarhaan, sisustukseen ja lahjapakkauksiin saman katon alta Salakan puutarhasta!

Ulos tarvittavat puutarha tarvikkeet

Ulkotarvikkeet

Meiltä saat tarvikkeita moniin eri käyttötarkoituksiin ulkona: kastelukannut, rungonsuojukset, kasvinsuojeluruiskut, istutustyökalut, nurmikonreunanauhat, pensassakset sekä katekankaat ja -harsot. Lisäksi löydät kasvinsuojeluaineet, köynnöskehikot, kompostorit ja tarvikkeet, raivaussakset, oksasakset ja muut työkalut.

Ruukkuja ja koreja

Sisätarvikkeet

Sisätarvikkeiden valikoimastamme saat kaikkea tarpeellista niin sisälle, terassille kuin parvekkeelle: idätys- ja kasvatuslaatikot, parvekelaatikot, istutus-, altakastelu,- koriste- ja muut suojaruukut, amppelit, maljakot, kynttilät, kortit sekä oppaat.

Mullat ulko ja sisäkukille

Mullat

Tarvitsitpa multaa sisä- tai ulkokukillesi, meidän myymälästämme löydät kattavan valikoiman Kekkilän ja Biolanin laadukkaita multatuotteita.

Kastelu lannoitteet kuvassa kekkilän kastelu lannoite

Lannoitteet

Valikoimastamme löydät laadukkaat lannoitteet kasvihuone- ja avomaaviljelyyn, taimistoille, viheralueille tai vaikkapa kotipuutarhaan, jotta kasvit viihtyisivät ja kasvaisivat paremmin: yleislannoitteet, luonnonlannoitteet, kastelulannoitteet, perunalannoitteet, syyslannoitteet, rodolannoitteet ja nurmilannoitteet.

Maanparannusaineita

Maanparannusaineeet

Maanparannusaineilla lisäät kasvien viihtyvyyttä ja hyvinvointia. Meiltä saat dolomiitti- ja raekalkit, turpeet, mullat ja kuorikatteet maan peruskunnostamiseen.

Erilaisia lahjatavaroita, kuvassa puu sydän

Lahjatavara

Salakan Puutarhan monipuolisesta valikoimasta löydät kukkien ja puutarhatuotteiden lisäksi mielenkiintoisia ja kauniita sisustus- ja lahjatavaroita kotiisi, tuparilahjaksi, vastavalmistuneelle, hääparille tai kenelle vain – ilahduta toista persoonallisella lahjalla!

Kumppanit

Ota yhteyttä